a

healpt wil dat de gezondheidszorg beter, prettiger maar ook efficiënter wordt. Door de inzet van ICT (eHealth) en een grotere betrokkenheid van de gebruiker is dat mogelijk. Niet alleen uw specialist, huisarts, sportcoach weten wat goed voor u is. Met healpt houdt u zelf de regie, bent u beter geïnformeerd en bent u als gebruiker van het platform een volwaardige gesprekspartner van uw zorg- of dienstverlener. Het is immers uw gezondheid! Onze ambitie is dat healpt het gezondheidsplatform wordt voor elke inwoner in Nederland.

085 - 130 8463

info@healpt.nl

MedMij-Label

085 - 130 8463

info@healpt.nl

085 - 130 8464

support@healpt.nl

Health Innovation Park (Newton)

Dokter Stolteweg 72A, 8025 AZ Zwolle

Over ons

Onze visie

healpt wil dat de gezondsheidzorg beter, prettiger maar ook efficiënter wordt. Door de inzet van ICT (eHealth) en een grotere betrokkenheid van de gebruiker is dat mogelijk. Niet alleen jouw specialist, huisarts, sportcoach weten wat goed voor jou is. Met healpt hou je zelf de regie, ben je beter geïnformeerd en ben je als gebruiker van het platform een volwaardige gesprekspartner van jouw zorg- of dienstverlener. Het is immers jouw gezondheid!

Onze ambitie…

Onze ambitie is dat healpt hét gezondheidsplatform wordt voor elke inwoner in Nederland. Om te beginnen willen we in 2020 met healpt  het grootste gezondheidsplatform van  Noord-Nederland zijn. De gebruikers zijn zelf “in control” over eigen gezondheid en kunnen deze informatie delen met zorg- en dienstverleners en hierover communiceren binnen het platform. Alles in één omgeving!

Ons team

Francis de Vent
Algemeen Manager

Algemeen management, new business, product development.

Bram de Vries
Projectleider

Verantwoordelijk voor projectleiding, new business, support.

Sasha Pietrowitsch
Software Engineer

Lead software engineer, architect, ethical hacker, security.

Rob de Vries
Medisch Adviseur

Medisch advies.

mkd-team-image
DevOps
Dedicated development team

Continuous development- (scrum)team. UI design, IT Architect, Developers, Testers.

mkd-team-image
Support team
Dedicated supportteam

Staat u te woord via social media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram), ons contactformulier, telefoon en via de online chat (kantooruren).