a

healpt wil dat de gezondheidszorg beter, prettiger maar ook efficiënter wordt. Door de inzet van ICT (eHealth) en een grotere betrokkenheid van de gebruiker is dat mogelijk. Niet alleen uw specialist, huisarts, sportcoach weten wat goed voor u is. Met healpt houdt u zelf de regie, bent u beter geïnformeerd en bent u als gebruiker van het platform een volwaardige gesprekspartner van uw zorg- of dienstverlener. Het is immers uw gezondheid! Onze ambitie is dat healpt het gezondheidsplatform wordt voor elke inwoner in Nederland.

06 - 13118118

info@healpt.nl

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag en zondag gesloten

06 - 13118118

info@healpt.nl

Health Innovation Park (Newton)

Dokter Stolteweg 72A, 8025 AX Zwolle

Over ons

Wij zijn er voor u

Door het gebruik van slimme technologie streven wij naar betere zorg. Meer tijd voor de patiënt, meer grip op eigen gezondheid. Dat is waar wij voor staan. healpt is ontwikkeld met kennis uit de praktijk, dankzij input van specialisten en verpleegkundigen. Deze praktijkkennis combineren wij met theoretische onderbouwing op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Sorry, no posts matched your criteria.

Onze visie

healpt wil dat de gezondsheidzorg beter, prettiger maar ook efficiënter wordt. Door de inzet van ICT (eHealth) en een grotere betrokkenheid van de gebruiker is dat mogelijk. Niet alleen uw specialist, huisarts, sportcoach weten wat goed voor u is. Met healpt houdt u zelf de regie, bent u beter geïnformeerd en bent u als gebruiker van het platform een volwaardige gesprekspartner van uw zorg- of dienstverlener. Het is immers uw gezondheid!

Onze ambitie…

Onze ambitie is dat healpt hét gezondheidsplatform wordt voor elke inwoner in Nederland. Om te beginnen willen we in 2020 met healpt  het grootste gezondheidsplatform van  Noord-Nederland zijn. De gebruikers zijn zelf “in control” over eigen gezondheid en kunnen deze informatie delen met zorg- en dienstverleners en hierover communiceren binnen het platform. Alles in één omgeving!

Ons team

Francis de Vent
Algemeen Manager

Algemeen management, new business, product development.

Fanny van der Weg - Brugge
Projectleider

Verantwoordelijk voor projectleiding, training en support.

Rob de Vries
Medisch Adviseur

Medisch advies.

Anita Kloosterman
Sales manager

New business Telemonitoring en Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO)

Bram de Vries
Projectleider

Verantwoordelijk voor projectleiding, new business, support.

Sasha Pietrowitsch
Software Engineer

Lead software engineer, architect, ethical hacker, security.