a

healpt wil dat de gezondheidszorg beter, prettiger maar ook efficiënter wordt. Door de inzet van ICT (eHealth) en een grotere betrokkenheid van de gebruiker is dat mogelijk. Niet alleen uw specialist, huisarts, sportcoach weten wat goed voor u is. Met healpt houdt u zelf de regie, bent u beter geïnformeerd en bent u als gebruiker van het platform een volwaardige gesprekspartner van uw zorg- of dienstverlener. Het is immers uw gezondheid! Onze ambitie is dat healpt het gezondheidsplatform wordt voor elke inwoner in Nederland.

085 - 130 8463

info@healpt.nl

MedMij-Label

085 - 130 8463

info@healpt.nl

085 - 130 8464

support@healpt.nl

certificering

MedMij (Deelnemer Afsprakenstelsel)

Wat houdt het MedMij Afsprakenstelsel in?

MedMij stelt spelregels op voor het uitwisselen van gegevens. Daarmee kunnen kan persoonlijke gezondheidsomgeving op veilige en eenvoudige manier (medische) gegevens uitwisselen.

Voor wie is het MedMij Afsprakenstelsel bedoeld?

Dit afsprakenstelsel zorgt voor het vertrouwen om uitwisseling van gezondheidsgegevens tussen patiënten en zorgverleners te realiseren. Vandaar dat PGO’s die deelnemen aan het stelsel een MedMij label krijgen. Met de bedoeling aan te geven dat het PGO veilig en betrouwbaar is.

healpt is deelnemer van het MedMij Afsprakenstelsel

healpt is deelnemer van het MedMij Afsprakenstelsel. Per 9 september 2019 hebben wij dit MedMij label ontvangen en zijn daar ook trots op! Onze healpt – PGO app voldoet aan alle eisen binnen dit afsprakenstelsel. Volg de voortgang van onze persoonlijke gezondheidsomgeving hier: healpt – PGO

NEN 7510 (Informatieveiligheid)

Wat houdt NEN 7510 in?

NEN 7510 is de officiële Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorg. Kort samengevat zorgt het voor het opzetten en invoeren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging, in het bijzonder binnen de zorg.

Voor wie is NEN 7510 bedoeld?

NEN 7510 is bedoeld voor bedrijven in de zorg die met patiëntgegevens werken. Zo beschrijft NEN 7510 een set maatregelen omtrent informatiebeveiliging. Waardoor zij via een gecontroleerd proces en op adequate wijze met (medische) gegevens omgaan.

healpt is NEN 7510 gecertificeerd

Vrijdag 14 juni 2019 heeft Brand Compliance (certificerende instelling) een positief advies gegeven met betrekking tot NEN 7510. Hieruit volg dat healpt NEN 7510 is gecertificeerd wat aangeeft dat uw gegevens veilig in onze applicatie kunt verzamelen, beheren en delen! Elk jaar wordt er een hercertificering uitgevoerd zodat privacy en veiligheid een erg belangrijk onderdeel is van onze applicatie.

Bekijk hier onze certificaten: