a

healpt wil dat de gezondheidszorg beter, prettiger maar ook efficiënter wordt. Door de inzet van ICT (eHealth) en een grotere betrokkenheid van de gebruiker is dat mogelijk. Niet alleen uw specialist, huisarts, sportcoach weten wat goed voor u is. Met healpt houdt u zelf de regie, bent u beter geïnformeerd en bent u als gebruiker van het platform een volwaardige gesprekspartner van uw zorg- of dienstverlener. Het is immers uw gezondheid! Onze ambitie is dat healpt het gezondheidsplatform wordt voor elke inwoner in Nederland.

085 - 130 8463

info@healpt.nl

MedMij-Label

085 - 130 8463

info@healpt.nl

085 - 130 8464

support@healpt.nl

Health Innovation Park (Newton)

Dokter Stolteweg 72A, 8025 AZ Zwolle

healpt-betaprogramma

Leuk nieuws!

Aangezien we bijna klaar zijn met de ontwikkeling van onze nieuwe persoonlijke gezondheidsomgevin (PGO), vragen we om jouw hulp!

Binnenkort kunnen wij met trots de eerste release doen van de bèta versie van onze nieuwe applicatie. Vandaar dat wij jullie vragen je in te schrijven voor het bètaprogramma. Daardoor kun je als een van de eersten de nieuwe app testen. Vervolgens houden wij nauw contact en vragen we meermaals om feedback op de applicatie. Er zullen regelmatig nieuwe releases worden uitgegeven zodat de nieuwste functionaliteiten getest kunnen worden. Met de bedoeling dat onze applicatie zich blijft doorontwikkelen!

healpt wil hiermee bereiken dat we naast het MedMij label ook een app hebben die door de gebruikers eenvoudig te gebruiken is. Daarmee zorgen wij ervoor dat je zelf makkelijk en overal inzicht hebt in je eigen gezondheid!

Meld je nu aan voor het betaprogramma en krijg binnenkort toegang tot onze nieuwe app!

Wij beschermen je privacy! We gebruiken deze gegevens alleen voor het #healptbeta programma. Lees onze privacybeleid.

Bekijk alvast enkele schermafbeeldingen