a

healpt wil dat de gezondheidszorg beter, prettiger maar ook efficiënter wordt. Door de inzet van ICT (eHealth) en een grotere betrokkenheid van de gebruiker is dat mogelijk. Niet alleen uw specialist, huisarts, sportcoach weten wat goed voor u is. Met healpt houdt u zelf de regie, bent u beter geïnformeerd en bent u als gebruiker van het platform een volwaardige gesprekspartner van uw zorg- of dienstverlener. Het is immers uw gezondheid! Onze ambitie is dat healpt het gezondheidsplatform wordt voor elke inwoner in Nederland.

06 - 13118118

info@healpt.nl

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag en zondag gesloten

06 - 13118118

info@healpt.nl

Westerstraat 34

7963 BC Ruinen

Volg ons

Aanmelden voor het healpt-betaprogramma

Wij zijn bijna zover dat we de eerste versie van healpt – de persoonlijke gezondheidsomgeving gaan doen. Deze release valt in het betaprogramma waarbij we de gebruikers de eerste versie laten downloaden en benieuwd zijn naar de bevindingen. Deze bevindingen nemen we mee in de ontwikkeling. Er worden regelmatig nieuwe releases verstrekt zodat de nieuwste functionaliteiten getest kunnen worden.

healpt wil hiermee bereiken dat we naast het MedMij label ook een app hebben die door de gebruikers goed en makkelijk te gebruiken is.

Meld u nu aan voor het betaprogramma en krijg toegang tot onze nieuwe app!

Wij beschermen je privacy! We gebruiken deze gegevens alleen voor het #healptbeta programma. Lees onze privacybeleid.

Bekijk alvast enkele schermafbeeldingen