a

healpt wil dat de gezondheidszorg beter, prettiger maar ook efficiënter wordt. Door de inzet van ICT (eHealth) en een grotere betrokkenheid van de gebruiker is dat mogelijk. Niet alleen uw specialist, huisarts, sportcoach weten wat goed voor u is. Met healpt houdt u zelf de regie, bent u beter geïnformeerd en bent u als gebruiker van het platform een volwaardige gesprekspartner van uw zorg- of dienstverlener. Het is immers uw gezondheid! Onze ambitie is dat healpt het gezondheidsplatform wordt voor elke inwoner in Nederland.

085 - 130 8463

info@healpt.nl

MedMij-Label

085 - 130 8463

info@healpt.nl

085 - 130 8464

support@healpt.nl

Telemonitoring gratis ivm corona

Telemonitoring gratis ivm corona

In verband met de heersende corona-epidemie (Covid-19) bieden wij per direct onze telemonitoring oplossing gratis aan.

Gebruikers

Iedereen (gezond of patiënt) kan zich registreren op https://mijn.healpt.nl. Je kan vervolgens een zorgverlener selecteren of zelf aanmaken als deze niet voorkomt. Wij contacteren de zorgverlener en kijken wat er mogelijk is. Daarna kan de app gedownload worden, ons healpt – TM is namelijk ook als APP beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store (telefoon en tablet). Klik hier voor de download links naar de healpt – TM app .

Er zijn geen kosten voor de gebruikers. Klik hier voor een korte installatie handleiding.

Zorgverleners

De zorgverlener kan zich ook registreren op https://mijn.healpt.nl. Een zorgverlener wordt gecontroleerd voordat deze beschikbaar komt als geregistreerd zorgverlener. Wij bieden het platform voor zorgverleners aan voor maar 1 EURO per patient per maand! Ook aansluitkosten worden NIET doorberekend.

Indien er veel gebruikers zijn die met de zorgverlener via dit platform willen communiceren, nemen wij contact met de zorgverlener op. Indien u zichzelf wilt registreren kunnen wij u daarbij helpen, bel ons op 085-1308463. Tevens leggen we de mogelijkheden uit! Kijk hier voor de beschikbare functionaliteiten.

Daarnaast wijzen we de zorgverleners op een speciale regeling waardoor de kosten bijna nihil zijn. De SET regeling is uitgebreid in verband met het corona-virus. Elke zorgorganisatie kan aanspraak maken op € 50.000 als ze software zoals healpt  Telemonitoring gebruiken. Lees hier meer informatie.