a

healpt wil dat de gezondheidszorg beter, prettiger maar ook efficiënter wordt. Door de inzet van ICT (eHealth) en een grotere betrokkenheid van de gebruiker is dat mogelijk. Niet alleen uw specialist, huisarts, sportcoach weten wat goed voor u is. Met healpt houdt u zelf de regie, bent u beter geïnformeerd en bent u als gebruiker van het platform een volwaardige gesprekspartner van uw zorg- of dienstverlener. Het is immers uw gezondheid! Onze ambitie is dat healpt het gezondheidsplatform wordt voor elke inwoner in Nederland.

085 - 130 8463

info@healpt.nl

MedMij-Label

085 - 130 8463

info@healpt.nl

085 - 130 8464

support@healpt.nl

MedMij netwerkdag

MedMij netwerkdag

Met ruim vijftig Kandidaatdeelnemers van MedMij waren we woensdag 10 april aanwezig in Nieuwegein voor de MedMij-netwerkdag. Daar werden we (leveranciers) bijgepraat over de laatste stand van zaken.

Veel Kandidaatdeelnemers zijn zich aan het voorbereiden op het kwalificatie- en acceptatie-traject. Daarnaast vergt de NEN7510-certificering veel inspanningen van ons als toekomstige MedMij-deelnemers. Ook vanuit het MedMij-team werd dit moment aangegrepen om belangrijke informatie te delen. Met de aanwezigheid van ruim vijftig Kandidaat-deelnemers was de dag qua opkomst al geslaagd. Maar ook op andere vlakken was het een succesvolle dag. Het programma en de inhoud van de dag sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezige leveranciers en – niet onbelangrijk – ook de sfeer was erg  goed.