a

healpt wil dat de gezondheidszorg beter, prettiger maar ook efficiënter wordt. Door de inzet van ICT (eHealth) en een grotere betrokkenheid van de gebruiker is dat mogelijk. Niet alleen uw specialist, huisarts, sportcoach weten wat goed voor u is. Met healpt houdt u zelf de regie, bent u beter geïnformeerd en bent u als gebruiker van het platform een volwaardige gesprekspartner van uw zorg- of dienstverlener. Het is immers uw gezondheid! Onze ambitie is dat healpt het gezondheidsplatform wordt voor elke inwoner in Nederland.

085 - 130 8463

info@healpt.nl

MedMij-Label

085 - 130 8463

info@healpt.nl

085 - 130 8464

support@healpt.nl

Sneak preview – healpt 2.0

Sneak preview healpt 2.0

Sneak preview – healpt 2.0

Nu we erg druk zijn met NEN7510 en het inrichten van en conformeren tot de afspraken uit het MedMij Afsprakenstelsel, moeten we de ontwikkeling van ons nieuwe PGO niet vergeten!

Ook de app wordt nu conform het MedMij Afsprakenstelsel opnieuw gebouwd. Deze nieuwe opbouw en onze ervaringen met de huidige app gaan resulteren in een PGO waar iedereen goed de gezondheidsgegevens kan verzamelen, beheren en delen!

We willen jullie daarom al enkele screenshots van onze nieuwe PGO in wording tonen. Op dit moment wordt de inhoud van de velden gevuld vanuit de testdata van MedMij en gaat het natuurlijk om de presentatie en de gebruikersvriendelijkheid van het systeem. Eind april hopen wij de eerste release van onze nieuwe app te kunnen doen. We verwachten dan “Zelfmetingen vitale functies” en het “Medicatieproces” te kunnen ondersteunen. Elke maand daarna volg een nieuwe release met een nieuwe gegevensdienst.

Medicatieoverzicht

Volg ons op Linkedin, Facebook, Twitter of Instagram en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en de eerste release van ons nieuwe PGO!